FAQ 2018-04-03T13:21:54+00:00

Hvad kan du forvente?

Jeg håber informationerne herunder giver dig svar på dine spørgsmål, men skulle du være i tvivl om noget, så skriv på coril@mail.dk eller ring på 76400741.

Din fotosession er afslappet, sjov og en fornøjelse for hele familien. Jeg har i mange år fotograferet børn og voksne og ved lige, hvornår de rigtige øjeblikke opstår. På en session er der tid til en snack, en kop kaffe eller lidt koldt at drikke. Der er aldrig pres på til en fotosession.

Det bedste råd jeg kan give jer er at være veludhvilede på dagen (alle sammen). Sørg for at alle er mætte og har fået slukket tørsten, så de er klar til at fokusere på oplevelsen og samarbejdet. Tro det eller ej, men dårligt humør kan ses på billeder – jo bedre tilpasse I er, jo bedre ser I ud på billederne.

Når I ankommer skal I ikke være bange for at danse, hoppe, lave sjov og grine. I skal nyde oplevelsen.

Generelt ser en session sådan her ud:

  •        Fotografering – ½ time til flere timer, alt afhængig af, hvilken session, der er tale om
  •        Vi går billederne igennem her i vores atelier eller billederne uploades, så I kan se dem    derhjemme
  •        Vi har sammen gennemgået ordren i vores atelier eller I sender en mail retur med numre på de udvalgte billeder
  •        Vi kontakter jer, så snart billederne er færdige
  •        Billederne betales ved afhentning

Vi kan fotografere I mit atelier eller på en location, I eller jeg vælger. Har I overvejet familiebilleder på stranden, i skoven eller i jeres egen have? Vælg et sted, der betyder noget  for jer, måske er det ved dammen og fodre ænder, eller til fodboldkamp i haven? Hvis I ikke selv har en location, kommer vi gerne med forslag til den perfekte location til jer. Hvis vi tager billederne hjemme hos jer, vil jeg starte med at se mig om efter det rigtige lys og de rigtige vinkler. Det er en hjælp, hvis I har det ryddeligt, men det behøver bestemt ikke være pletfrit. Hvis I har ønsker til optagelserne, må I meget gerne fortælle om dem, når I booker tiden, så vi kan forberede os bedst muligt. Vejret er en drilsk faktor, men vi kan tale sammen et par dage op til vores session, hvis det er nødvendigt. Det er altid godt at have et indendørs alternativ. Det bedste fotovejr er ikke fra en skyfri blå himmel! On-location sessions er ofte mere naturlige og giver mulighed for mere spontanitet og variation i billederne. Nyd tiden med din familie under fotograferingen, det er ofte i uventede situationer, de bedste billeder tages.

Den skønhed, en gravid kvinde udstråler fortjener at blive husket på billeder. Det bedste tidspunkt er 1-2 måneder før termin, så din mave er blevet flot rund og du endnu ikke er besværet af den. Når du vælger tøj til en gravid session, så kig efter tøj, der fremhæver din mave. Selvom du synes en tunika eller noget løsthængende er mest behagelig eller passende, vil jeg garantere, at du senere vil sætte pris på, at vi kan se din runde mave i al sin skønhed.

Nyfødte sessions er bedst inden baby er 12 dage. Her har de stadig det helt “nye” look. Det er også her, de sover mest, og det giver mulighed for bedre optagelser. Du må meget gerne selv medbringe hue, bamse osv. til optagelserne. Vi har også lidt at vælge imellem – ring og hør nærmere. Optagelserne varer typisk omkring 2 timer.

Hver alder har så afgjort sin charme, så der er ikke et forkert tidspunkt. En god tid tid at fotografere babyer på, er når de selv kan sidde. Her smiler de mere og reagerer på omgivelserne. Her har de også de tykke kinder og de umiddelbare og spontane udtryk.

Medbring gerne rekvisitter, der fortæller noget om, hvem du er – måske spiller du tuba, jeres familie er vilde med fodbold, I har den dejligste hund eller måske skal du fotograferes på din hest?

Se vores bryllupssektion. Er snart på vej.

Hvis du har læbestift på tænderne, en uønsket rød prik i panden, et blåt mærke eller et par skrammer, så fjerner vi det i redigeringen af det færdige billede. Hvis du ønsker lidt mindre ”mormor”arm, at få flyttet en person el. lign. kan vi sammen finde ud af opgavens omfang og prissætte det.

Under fotograferingen tager vi flere billeder i samme positur. Det betyder, at nogle af billederne ligner hinanden meget, vi vælger de bedste ud og fremkalder og farvekorrigerer hvert enkelt af dem her i huset. Når I har valgt de billeder, I ønsker til et væggalleri, et album eller lignende, så færdigredigerer vi billederne. Hvert enkelt billede får individuel redigering og der tilføjes filtre m.m. Hvis du ønsker specialredigering som f.eks. malerieffekt er det en særskilt opgave. Spørg bare, vi fortæller gerne J

Det kan være i farve, sort/hvid eller sepia (bruntoning) – eller et mix, f.eks. et sort/hvid billede med en genstand i farve. Billederne kan leveres laminerede på skum, på lærred, i glasmontage, i passepartout, i collager, på 3 mm alu-sandwich, i væggallerier, i smukke albums og meget mere. Spørg eller fortæl os, hvad du har i tankerne.

Til snapshots fra hverdagen er fremkaldelse og print fra et discountlaboratorie udmærket. Når du har gjort dig umage med at vælge en fotograf til at tage dine billeder, giver det også mening at vælge en professionel løsning til print af billederne. Processen med redigering og print af billederne hænger sammen og først efter nøje kvalitetskontrol sættes billederne til print. De printes på ægte fotopapir og lamineres for at beskytte mod fugt, snavs og UV-stråler. Vi printer selv på professionelt udstyr og samarbejder med professionelle laboratorier. Det sikrer dig den bedste kvalitet i både papir og print. Farverne kalibreres, så de står naturtro og billederne beskæres korrekt. En simpel ting som en forkert beskæring kan ødelægge et rigtig godt billede. Da vi lever af at levere den bedste kvalitet, går vi meget op i detaljen og du får det bedste resultat, når fotografen, der har udtænkt motivet, fotograferet og redigeret billedet også sørger for det korrekte print. Vi leverer kun færdigredigerede billeder. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, skal du kontakte os , så vi sammen kan finde en løsning.

VILKÅR & BETINGELSER