Familiemåned hos Christensen Fotografi

#voresfamilie
Familiemåned hos Christensen Fotografi

#voresfamilie betyder, at du i april måned har mulighed for at støtte et godt formål, samtidig med at du selv sparer penge.

FAMILIE

– hvem kan leve uden?

For et stykke tid siden (d. 16. august ) spurgte vi, om du ville skrive “hvad der for dig er den største værdi ved fotografier” herinde. Svarene var fantastisk personlige og rørende, en reminder om, hvor mange af os, der er så heldige at have nogen i vores liv, vi elsker og som vi gerne vil have portrætter af.

Derfor var det slet ikke svært at vælge Christensen Fotografis næste kampagne FAMILIE. For mens vi kan nyde at være del af en familie og fejre vores familie – og det kan du i den næste tid se mere af – er der nogen, der ikke er så heldige. Derfor ønsker vi at støtte dem, der har det svært og som ikke har en familie, eller måske er i en situation, hvor de og deres familie har brug for hjælp.

April er den første “FAMILIE” måned hos Christensen Fotografi, hvor du kan spare 500,- kr. på din fotosession og hvor Psykiatrifonden samtidig modtager 500,- kr. fra hver af vores familiesessionfees hele måneden. Hvis du går og overvejer en familiefotosession og gerne vil støtte en god sag, er der altså god grund til at slå til nu.
Du kan give din familie én på opleveren og sørge for, at I kan nyde jeres portrætter og fejre jeres familie og mindst ligeså vigtigt – de næste generationer kan opleve deres rødder, når de ser på jer.

Vi håber at kunne stable en god portion penge til Psykiatrifonden på benene i april måned. Har du lyst til at vide mere om, hvad Psykiatrifonden står for og hvordan de støtter, så kan du se mere på http://www.psykiatrifonden.dk

Vi kan som altid kontaktes på 76400741 eller 21798674. Du kan også skrive på fotografi@mail.dk.

Mange hilsner
Poul og Annitta

By | 2018-04-03T12:27:38+00:00 april 3rd, 2018|Nyhed|0 Comments

Leave A Comment