Konfirmation 2018-04-14T09:28:12+00:00

Project Description

“Jeg vil varmt anbefale Christensen Fotografi til jer der skal have lavet flotte billeder.
Poul er super dygtig til sit arbejde. Han lytter til dine ønsker og kommer selv med mange gode ideer.
Vi har fået taget et søskende billede hos ham og han tog billeder til vores søns konfirmation i år. Han kom op i kirken og var klar da vi kom ud. Bagefter tog han med sønnen ud i naturen og tog nogle fantastiske billeder. Da de kom tilbage tog han familie billeder og nogle super billeder af konfirmanden. Nu har vi et rigtig fint album med rigtig gode billeder.
Vi vil selvfølgelig bruge ham igen og klart anbefale ham til alle vi kender.”

Charlotte Nørgaard

“Samarbejdet er i top og det er rart med den løbende kommunikation til vi står med de færdige billeder.

Det er rart, at man kan sidde i ro og mag og gennemgå billeder og få konstruktive og professionelle inputs til hvilke billeder, der passer sammen stilistisk når vi fx får lavet en stor ramme med flere billeder i.

Poul er god til at løsne op, så man slapper af i hans selskab, og det er vigtigt i forhold til at få taget gode billeder. Han har altid gode og interessante vinkler til opstillinger. Humoren er en vigtig ingrediens:-)

Kvaliteten er i top, uanset om det er billeder af den gammeldags slags, eller om det er ’skumbilleder.’

Et lille kuriosum er, at et af hans billeder findes i Chile: Da Gian boede hos os i 2013 fik vi også taget familiefoto og selvfølgelig skulle Gian også med på billedet;-) og han fik et med sig, da han rejste tilbage til Chile.”

Mette