Bryllup 2018-04-14T09:28:37+00:00

Project Description

Jeres forhold og kærlighed er unik, og det er dét, vi vil dokumentere for jer!

Jeres små særheder, jeres personligheder, hvordan I interagerer med hinanden og elsker hinanden. Det er en stor del af drivkraften i min portrættering af jer. Portrætterne bliver en smuk blanding af jeres naturlige samspil, fotojournalistisk dokumentation og portrætterne, hvor vi guider jer.

Det er jeres mulighed for at nyde at være i centrum og skabe jeres minder sammen – som I har resten af jeres liv og kan dele med den næste generation!

I skal ikke bekymre jer om noget, vi har styr på det, så I kan nyde den tid, I har sammen helt for jer selv på dagen.

“Vi har brugt Poul som vores bryllupsfotograf og vi er glade for, vi valgte ham.
Poul er professionel og nem at snakke med og derfor blev vores ønsker hørt.

Poul er altid i godt humør og kunne få et smil på vores gæsters læber. Alle følte sig godt tilpas i hans selskab. Selv vores gæster roste ham. Han kørte både til kirken og til feststedet.

Vi har efterfølgende brugt Poul til at lave familieportræt. Det bliver ikke sidste gang vi vælger ham.

Linda og Nicolaj. “

Linda og Nicolaj

“Da vi skulle finde en fotograf til vores bryllup i maj ’15, gik vi på nettet, vores valg faldt på Poul Christensen. Vi var nervøse, da det jo er en stor del af vores minder om vores bryllupsdag. Vi kom ud til en samtale, og så Pouls arbejde. Både portræt, bryllupsbilleder og meget andet. Da vi kørte hjem derfra, havde vi en følelse af, at her bliver vi forstået, og hans billeder er helt i vores ånd så nervøsiteten forsvandt.
Inden brylluppet tog vi ud og så på lokations. Poul kom med en masse fantastiske ideer, så nu var det faktisk kun vejret, der kunne gå galt. :o)
Da dagen kom var alt helt perfekt. Det hele foregik utrolig professionelt. Annitta og Poul fik virkelig det bedste frem i os alle sammen. Det er de smukkeste billeder/minder vi kunne ønske os. Vi kan varmt anbefale Annitta og Poul.”

Maja

“Vores oplevelse med Poul som fotograf til vores bryllup

Valget af fotograf, der skulle forevige vores bryllup var vigtigt for os af flere grunde. Vi havde ønsker og ideer, men samtidig var det vigtigt, at vi kunne være trygge foran kameraet.

Vi havde et meget behageligt møde med Poul, hvor vi fortalte, hvad vi havde af ønsker og ideer. Undervejs forklarede og opstillede Poul alternativer og forbedringer i forhold til de tanker og ideer vi medbragte. Da vi forlod mødet var vi slet ikke i tvivl. Vi følte os taget i hånden og guidet igennem hele processen af Poul. Det var tydeligt, at han besad stor ekspertise og erfaring.

På selve dagen fulgte Poul bruden fra morgenstunden og var med gennem hele dagen. Poul formåede, med hans glade, smilende og udadvendte personlighed, at skabe en behagelig og afslappet stemning. Han ”blendede” bare ind sammen med gæsterne og formåede, at skabe en god stemning omkring de billeder af gæsterne vi ønskede.

Slut resultatet var bedre end vi havde turde håbe. Dette gælder ikke kun selve dagen men også billeder og album, som er af høj kvalitet.

Kort sagt er samarbejdet med Poul og Annitta yderst professionelt men samtidig formår de, at skabe en afslappet og humørfyldt stemning. “

Louise
Super super super fotograf!!!!  vi havde booket jer til vores bryllup d.19/8-2017
Vi fik snakket om alle vores tanker ang billeder, og med masser af ideer fra jer af. Dette endte ud i de flotteste og mest betydningsfulde billeder og minder fra en dag vi aldrig vil glemme!
Ideen med at have fotograf på fra start til slut denne dag, var bare super. Dette ville vi aldrig have været foruden!
Endnu engang tusind tak fordi i ville forevige vores fantastiske dag.
I kan varmt anbefales 
Nanna