Oplevelsen 2019-02-22T19:56:06+00:00

Oplevelsen

Den tid, du bruger sammen med os skal være en herlig oplevelse for alle, der er involveret! Din fotosession er personlig – det er dine portrætter med din families personligheder, vi fejrer!

Her kan du se, hvad du kan forvente, efter du har booket en fotosession:

Forberedelseskonsultation:

En konsultation inden vi går igang med fotograferingen. Du kan vælge at komme her og møde os, hvor vi planlægger din fotosession og du kan se de lækre produkter. Du vælger selv, om du ønsker en konsultation og hvis du har travlt, kan vi tage det over telefonen. 

Din fotosession:

Pouls mange års erfaring arbejder for dig under jeres fotosession, han kan fange interessen fra dit barn, få dig til at slappe af, og få din mand til at grine. Han ved, hvordan I får en dejlig oplevelse og hvordan I alle kommer til at se allerbedst ud.

Din fotosession er afslappet, naturlig og sjov. Når I i din familie reagerer autentisk på hinanden, får vi DE billeder, I ønsker.

Ordrekonsultation:

Indenfor en uge efter jeres fotosession mødes vi i vores atelier for at gennemgå alle portrætterne for første gang. Det er alles yndlingsdel! Vi hjælper med at vælge dine favoritter og forslår vidunderlige måder, du kan bruge dine billeder på i dit hjem. Og vi har kaffe og te på kanden og også noget koldt at drikke.

Vores løfte

Vi ved, hvad du mener.

Du vil fejre dig selv eller din familie. Du ser bedst ud lige nu. Dine børns skønhed og personlighed gør dig varm om hjertet lige nu. Du vil bevare den tid lige nu for altid, fordi du ved, hvor hurtigt, vi forandrer os.

Du er en moderne forælder og når du ikke vil spilde tiden med dårlig service og tvivlsomme produkter, så er du kommet til det rette sted! Du går op i dit hjem og synes, det er vigtigt at fusionere familie og dekoration på dine vægge for at personliggøre dit hjem eller du elsker at finde albummet frem for at kunne nyde jer hver dag.

At skabe familiekunstværker til dine vægge er vores mission. 

At fange det perfekte øjeblik kræver mere end et tryk på udløserknappen – det er akkumuleringen af alle årenes erfaringer, hårdt arbejde og investeringer i ny viden og nye arbejdsredskaber, som software, kameraudstyr, lys og meget, meget mere.

Vi ønsker at du vil nyde at se på dine portrætter i lige så stor grad, som vi har nydt at lave dem. Vi vil gøre os umage for at du får den bedste oplevelse og de dejligste portrætter, du kunne drømme om.

Priseksempler

Familiefotografering i vores atelier:

1.490,- kr.

Inkluderer 

Forberedelseskonsultation 

Vores eksklusive velkomstguide fyldt med informationer og gode råd

1 times fotografering med Poul i atelier

Op til 15 familiemedlemmer

Ordrekonsultation, hvor vi mødes for at skabe jeres familiekunstværker til dit hjem

500,- kr. du kan bruge på produkter, når du bestiller indenfor 14 dage efter din fotosession.

Familiefotografering on-location:

1.790,- kr.

Inkluderer 

forberedelseskonsultation med Annitta

Vores eksklusive velkomstguide fyldt med informationer og gode råd

1,5 times fotografering med Poul on-location indenfor en radius på 30 km

Op til 15 familiemedlemmer

Ordrekonsultation, hvor vi mødes for at skabe jeres familiekunstværker til dit hjem

500,- kr. du kan bruge på produkter, når du bestiller indenfor 14 dage efter din fotosession.

Ved locations mere end 30 km fra vores atelier, faktureres 4,15 kr./km.

På job med Poul

En tur i rapsmarken med Julie og Daniel til en fødselsdagsgave.

Tanja vandt en fotosession i vores konkurrence – det blev til mange grin og  kreative billeder.

Fotosession en smuk sommeraften med Julie Simon og Jonas. Fotografens efterhånden ret erfarne børn, når det kommer til fotografering 🙂

Book en session

Helt fantastisk Vores mor blev så glad for billedet Og jeg ælsker dem jeg har fået hjem En fornøjelse at få taget billeder ved jer. Latter og smil og gode snakke om forventninger til det færdige foto Vi vender tilbage

Pia Pedersen

“Når man bliver fotograferet hos Poul er det super hyggeligt. Man føler sig velkommen bliver altid taget i mod med et smil. Poul er super god til børn, de kan nærmest få ham til at stå på hovedet, for at han får det helt rigtige udtryk på de små poder. Vi glæder os allerede til næste gang.”

Malene