Book en fotosession 2018-03-28T23:47:31+00:00

Den perfekte gave

Helt fantastisk oplevelse og resultat
Jeg ville give min mand en fantastisk fødselsdagsgave og en oplevelse han aldrig ville glemme.
Jeg ringede til Poul, helt spontant og tænkte Poul nok havde en god ide. Jeg er altid med sidste tog, og det var jeg selvfølgelig også denne gang. Poul tog det helt roligt, men arbejde ihærdigt, fra da jeg kom med ideen – med Pouls kreative guidning, til børnene blev fotograferet, billedet redigeret og den var i trykken gik der kun to dage. Helt fantastisk. Poul du har formået at få børnenes personlighed til at komme til udtryk og stråle igennem på billedet. Der dagligt bringer smil frem på vores læber. Dette er et billede der vokser og vokser for hver gang vi betragter det.
For at kunne give gaven på selve fødselsdagen, måtte Anita også hjælpe med til at transportere billedet hjem, da vi ikke kunne nå det med transportfirma. Hun hentede det hjem på traileren. Ja – hvad de i fællesskab kan gøre for deres kunder, er ikke småting.
Min mand fik bind for øjnene og alle var stille da vi trådte ind af døren i ateliet hos Poul og Anita! Der hang det, det perfekte billede der bragte tårerne frem i min mands øjne.
Tusinde tak fordi I er med på min skøre, spontane ide og for at give os et minde for livet.

Rikke

Spørg på en fotosession